پای مرغ در زنجان برای درست کردن کالباس ممنوع شد

تقریباً با تمام قلوه‌های مرغ پای مرغ در زنجان و داخل گوشت گاو یا خوک – اتفاق می‌افتد: جگر ، قلب و سنگدان و همچنین پاهای مرغ اغلب تکه‌های رد شده هستند.

موضوع ذائقه‌ها، آداب و رسوم و تعصب‌هایی که شیوه غذا خوردن و فرهنگ خوراک‌شناسی ما را شکل می‌دهد . و همچنین سلامتی ما

و این است که از نظر تغذیه ، منابع غذایی با فواید بسیاری برای سلامتی هستند. پای مرغ فراتر از ظاهر، بافت و اغلب طعم آن، علاوه بر این که یک محصول بسیار مقرون به صرفه است ، سرشار از پروتئین کلیدی برای بدن است .

برای مکیدن چند پنجه آماده یا آماده هستید؟

پای مرغ

آداب و رسوم معینی وجود دارد که هویت یک ملت یا به طور دقیق تر، یک جامعه یا گروه اجتماعی را نشان می دهد. معمولاً گران‌ترین محصولات معمولاً توسط گروه‌های حلال مصرف می‌شوند. در حالی که “باقی مانده” به اقشار کمتر مرفه می رسد .

به عبارت دیگر، ثروتمندان سینه می خورند، در حالی که فقرا اغلب باید به چیزهای جزئی راضی باشند. بخش‌های کمتر «ارزش‌شده» (یا باید بگوییم کم‌ارزش‌شده؟). اما آنچه برای یک جامعه کنار گذاشته می شود، برای جامعه دیگر می تواند یک غذای لذیذ باشد.

موضوعی سلیقه ای، آداب و رسوم و تعصبات .

پاها چه چیزی را فراهم می کنند؟
پای مرغ ، مانند پای خوک ها و سایر حیوانات، معمولاً سرشار از نوعی پروتئین است که برای بدن ما بسیار مفید است: کلاژن .

چه چیزی برای پوست و مو و ناخن ما خوب است ; که پیری را کند می کند و بافت های همبند ما – رباط ها، تاندون ها، غضروف ها – و استخوان ها را بهبود می بخشد . و بله، همه اینها درست است – و بیشتر.

اما آیا می دانید چه چیزی از همه بهتر است؟ ما می توانیم این پروتئین فوق العاده را با قیمتی فوق العاده مقرون به صرفه در پای مرغ پیدا کنیم.

(و البته گوشت گاو و خوک). بله، آنهایی که در سوپ به سراغ ما می آیند و بسیاری از مردم آن را دور می ریزند یا دور می اندازند زیرا چیزی به آنها می دهد.

 

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.