با مصرف شیرینی پسته خندان اعصاب را تقویت کنید

هنگام درست کردن شیرینی پسته خندان حتما پنجره های باز را ببندید و روی خمیر را با یک پارچه تمیز بپوشانید تا خشک نشود.

در حین ذوب کره نباید کفی روی آن باشد. به محض اینکه دسر ما از فر در آمد شربت در حال جوش را اضافه کنید تا هر دو داغ شوند.

همچنین از خمیر شیرینی پسته خندان که در این بازارها فروخته می شود استفاده نکنید، بلکه از خمیر شیرینی پسته خندان که در شیرینی فروشی ها به فروش می رسد استفاده کنید.

طرز تهیه طرز تهیه شیرینی پسته خندان پسته
ابتدا 500 گرم کره را در تابه ای برمی داریم و روی اجاق می گذاریم و روی حرارت ملایم ذوب می کنیم و کف روی آن را با قاشق جدا می کنیم. لطفا مراقب باشید که کف نباشد، ما برای دسرمان روغن ساده می گیریم.

شیرینی پسته ای
خمیر فیلو 800 گرمی را وزن کرده و در سه مرحله جداگانه به 450 گرم، 250 گرم و 100 گرم جدا می کنیم.
در مرحله اول 450 گرم خمیر فیلو را به طور مساوی روی سینی دو نیم می کنیم و با قلم مو روی هر دو لایه روغن می پاشیم.
وقتی مرحله اول تمام شد، بادام زمینی درشت خرد شده را روی ربات می پاشیم و فیلو را که از کناره ها آویزان کرده ایم به سمت داخل تا می کنیم.
در مرحله دوم دوباره 250 گرم فیلو را تا کرده و می چینیم و روی هر دو لایه روغن می پاشیم.
در مرحله سوم و آخر 100 گرم فیلو باقی مانده را تا کرده و می چینیم و این بار روی هر لایه روغن می پاشیم تا تردتر شود.
بعد از اینکه تمام خمیر فیلو را گذاشتیم، روغن باقی مانده را به تمام قسمت های شیرینی پسته خندان می زنیم و شیرینی پسته خندان خود را به کمک چاقو برش می دهیم.
شیرینی پسته خندان را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه می پزیم.
برای شربت 400 میلی لیتر آب به قابلمه اضافه می کنیم. وقتی جوش آمد، شکر را روی آن اضافه کنید، وقتی شکر آب شد، نمک لیمو را اضافه کنید و دو دقیقه بجوشانید و حرارت را خاموش کنید. (ولی قبل از اینکه دسر از فر دربیاد دوباره بجوشونید تا سرد نشه)
به محض اینکه دسر از فر در آمد شربت در حال جوش را روی آن می ریزیم. (دسر و شربت هم داغ می شود.) اشتها آور.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.