با شکلات کادویی بیماری خود ایمنی را درمان کنید!!

شکلات یک محصول شیرینی پزی است که یکی از محبوب ترین خوراکی های شیرین است.

منبعی از بسیاری از مواد مغذی با ارزش است که بر سلامت و عملکرد بدن تأثیر مثبت می گذارد.

حاوی چه مواد مفیدی است؟ آیا همه باید شکلات بخورند؟ هنگام انتخاب آن به چه نکاتی توجه کنید تا به سلامتی آسیب نرسانید؟

یک شکلات کادویی مرغوب عمدتاً حاوی دانه های کاکائو (به شکل مشروب کاکائو)، کره کاکائو و شکر است.

شیر بدون چربی و پودر آب پنیر نیز به نسخه شیری این خوراکی لذیذ اضافه می شود.

افزودنی های دیگری نیز مانند آجیل، بادام، میوه های خشک شده یا خشک شده در فریزر محبوب هستند.

چگونه می توانید بررسی کنید که شکلات بدون قند یا کم قند در قفسه فروشگاه وجود دارد؟ فقط به جدول ارزش غذایی که روی بسته بندی محصولات غذایی ظاهر می شود نگاه کنید و کادر “کربوهیدرات ها – قندها” را پیدا کنید.

شکلات

هنگام تجزیه و تحلیل ترکیب، شایان ذکر است که یک قاشق چای خوری شکر کوچک 5 گرم است، یک قاشق غذاخوری حدود 15 گرم است.

بر این اساس، تخمین زدن چند قاشق چای خوری شکر در یک تخته شکلات آسان است.

شکلات – یک تکه حاوی چند کالری است؟ شکلات یک محصول پر کالری است، ارزش انرژی 100 گرم محصول (معمولاً یک نوار خواهد بود) حدود 530-580 کیلو کالری است.

ارزش کالری شکلات تا حد زیادی به وجود مواد افزودنی در ترکیب آن بستگی دارد – کمترین کالری آن شکلات تیره خواهد بود، بیشترین مقدار با آجیل یا شکلات پر شده.

با توجه به درصد مشروب کاکائو و شکر، انواع مختلفی از شکلات وجود دارد.

شکلات تلخ  حاوی حداقل 70 درصد مشروب کاکائو است، اغلب به غیر از کاکائو، تنها مواد تشکیل دهنده آن چربی (کاکائو، نخل یا نارگیل) و شکر است.

به دلیل ترکیب ساده و محتوای قند نسبتاً کم، سالم‌ترین غذا محسوب می‌شود.

شکلات دسر حاوی 30 تا 70 درصد مشروب کاکائو است، به عنوان یک محصول مورد استفاده در پخت کیک و تهیه دسر ایده آل است.

شکلات شیری حاوی حداکثر 50 درصد مشروب کاکائو است و محبوب ترین انتخاب مصرف کننده است.

شکلات سفید حاوی مشروب کاکائو نیست، اما حاوی کره کاکائو (تا 33٪)، شکر، شیر یا خامه است.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.