فروش عمده شکر قهوه ای

فروش عمده شکر قهوه ای روز به روز رونق بیشتری می یابد؛ چرا که همواره عده بیشتری از مردم با این محصول و خواص آن آشنا می شوند.

به طور کلی شکر قهوه ای نسبت به شکر سفید، ضرر کمتر و ارزش غذایی بالاتری دارد.

در حال حاضر بسیاری از فروشگاه های مواد غذایی شکر قهوه ای و شکر پنیر بجنورد را به صورت عمده خریداری می کنند.

شایان ذکر است که در هنگام خرید و فروش عمده این ماده شیرین کننده، باید به درصد ملاس موجود در آن توجه نمود.فروش عمده شکر قهوه ای

فروش عمده شکر قهوه ای تهران

فروش عمده شکر قهوه ای تهران در حال حاضر فروش عمده شکر قهوه ای تهران، بخش مهمی از بازار مواد خوراکی شیرین کننده را به خود اختصاص داده است. جهت معرفی این محصول باید گفت که برای تولید شکر سفید، شیره قند به دست آمده از نیشکر یا چغندر قند را به طور کامل تصفیه و پالایش می کنند، در حالی که شکر قهوه ای، به طور کامل پالایش نمی شود؛ بنابراین مقداری از شیره قند طبیعی، ملاس و مواد مغذی را در خود حفظ می کند.

با توجه به آنچه در بالا بیان شد، می توان گفت که علت اصلی رونق فروش عمده شکر قهوه ای در تهران، ارزش غذایی آن است. همان طور که می دانیم، این محصول، حاوی مقدار قابل توجهی ملاس و مواد معدنی مانند پتاسیم، کلسیم و آهن است؛ علاوه بر اینها شکر قهوه ای عطر و طعم بسیار خوبی دارد و برای تهیه انواع شیرینی ها می توان از آن استفاده نمود.

شایان ذکر است که در بازار فروش عمده شکر قهوه ای تهران، اقسام گوناگون این محصول را با درصدهای متفاوتی مشاهده می کنیم. هر چه درصد ملاس موجود در شکر، بیشتر باشد، رنگ تیره تر و حالت چسبندگی بیشتری دارد؛ به نحوی که گاهی اوقات شکر قهوه ای به صورت تکه های جامد دیده می شود، اما به طور کلی رایج ترین و پرمصرف ترین نوع شکر قهوه ای، دارای حدود 5 درصد ملاس می باشد. این شکر به صورت پودری در بازار موجود است.

یکی از مهم ترین دلایل فروش عمده شکر قهوه ای به میزان بالا، میزان کالری پایین تر آن نسبت به شکر سفید است. گفته می شود که یک قاشق غذاخوری شکر قهوه ای 5 درصد، حدود 15 کالری دارد، در حالی که همین مقدار شکر سفید، دارای 17 کالری می باشد. واضح است که شیرینی ها و مواد خوراکی تهیه شده با شکر قهوه ای، کالری کمتر و درصد قند مضر پایین تری دارند.

ناگفته نماند که تهران به عنوان پایتخت ایران، همواره قطب اقتصادی بسیار مهمی به شمار می رود و خرید و فروش محصولات غذایی مختلف در آن رواج زیادی دارد. شکر قهوه ای از جمله محصولاتی است که در سال های اخیر جایگاه ویژه ای در بازار تهران پیدا کرده است؛ چرا که امروزه با توجه به سبک زندگی مدرن و کم تحرکی، کنترل میزان کالری مصرفی برای بسیاری از مردم ضروری به نظر می رسد؛ البته ناگفته نماند که در مصرف شکر قهوه ای نیز نباید افراط کرد، بلکه هر فرد با توجه به سن، شرایط بدنی و میزان تحرک خود باید شکر قهوه ای را به میزان متعادل مصرف کند.

فروشندگان عمده شکر قهوه ای در تهران در درجه اول باید به اصالت و بهداشت محصول خود توجه کنند، همچنین بسته بندی صحیح انواع مختلف این محصول و معرفی آنها به مشتریان ضروری می باشد؛ به عبارت دیگر در هنگام فروش شکر قهوه ای به صورت عمده باید درصد خلوص و میزان مواد مغذی ماده خوراکی را در نظر گرفت.

شکر قهوه ای قیمت عمده

شکر قهوه ای قیمت عمده در قسمت های قبل تا حدودی به معرفی شکر قهوه ای پرداختیم، همچنین گفتیم که به علت ارزش غذایی بالا و آشنایی مردم با این محصول، امروزه بسیاری از فروشندگان مواد خوراکی تمایل دارند که شکر قهوه ای را به صورت عمده و با قیمت مناسب خریداری کنند. حال ممکن است، این سوال پیش آید که قیمت عمده شکر قهوه ای چقدر است؟ در ادامه به این سوال، پاسخ می دهیم.

لازم به توضیح است که همانند هر ماده غذایی مشابه دیگری، عوامل زیادی می توانند، بر قیمت فروش عمده شکر قهوه ای تاثیر بگذارند؛ به عنوان مثال می توان به مکان، روش تولید و همچنین برند محصول اشاره کرد؛ به عبارت دیگر انواع شکر قهوه ای از نظر نوع نیشکر یا چغندر قند اولیه، تجهیزات به کار رفته برای پالایش، میزان تصفیه شدن شکر و مقدار ملاس باقی مانده با یکدیگر فرق دارند؛ طبیعتاً این قبیل مسائل بر قیمت شکر قهوه ای تاثیر می گذارند، اما به طور کلی درجه کیفی و درصد مواد مغذی موجود در شکر قهوه ای، بیشترین تاثیر را بر قیمت آن دارند.

در ادامه مطالب بالا می توان اضافه کرد که شکر قهوه ای ممکن است، به صورت فله ای یا بسته بندی شده در بازار به فروش برسد. بدون شک نحوه بسته بندی هر محصول، نقش غیر قابل انکاری بر قیمت آن دارد و شکر قهوه ای نیز از این قاعده مستثنی نیست؛ به خصوص بسته بندی مواد غذایی بسیار مهم است، زیرا این مسئله در نهایت بر کیفیت و میزان ماندگاری آنها تاثیر می گذارد.
شایان ذکر است که شکر قهوه ای را باید به گونه ای بسته بندی و نگهداری نمود که هوا و رطوبت به آن نفوذ نکند، در غیر این صورت نه تنها احتمال چسبندگی دانه های شکر و سفت شدن آن وجود دارد، بلکه رطوبت، احتمال رشد باکتری ها را بیشتر می کند؛ در نتیجه بهداشت و سلامت ماده خوراکی به خطر می افتد و میزان ماندگاری آن پایین می آید.

ناگفته نماند که سوای از آنچه تا بدین جا در خصوص شکر قهوه ای قیمت عمده گفته شد، روش خرید و فروش مواد غذایی نیز بر قیمت آنها تاثیرگذار است.

بی تردید قیمت عمده و مستقیم شکر و نبات زعفرانی چوبی به مراتب ارزان تر از قیمت با واسطه آن می باشد؛ به همین دلیل بسیاری از مشتریان عمده شکر قهوه ای تلاش می کنند، این محصول را به صورت مستقیم، بدون واسطه و با حجم بالا سفارش دهند.

یکی از دلایل جالب توجه خرید و فروش بالای شکر قهوه ای به قیمت عمده این است که از دیدگاه طب سنتی، ماده غذایی نام برده طبع گرمی دارد؛ بنابراین مصرف آن برای پیشگیری و درمان بیماری های ناشی از سردی مفید است. به عنوان توضیح بیشتر باید اضافه کرد که شکر قهوه ای، ضد ضعف و سردرد، ضد دل درد و دلپیچه، ضد تهوع و ضد درد عضلانی می باشد.