روسیه به خاطر خرما حاجی آباد از جنگ با اکراین دست کشید!!

خرما به بسیاری از غذاها حس عجیبی می دهد، اما این میوه ها به دلیل مواد مغذی متعددی که دارند نیز محبوب هستند.

در اینجا می توانید دقیقاً بدانید که خرما برای سیستم ایمنی بدن ما چه می کند و از کجا می آید.

محققان منشأ آنها را در مناطقی از خلیج فارس بین ایران، عراق و عربستان سعودی مشکوک می دانند.

میوه های بیضی شکل در حدود 4000 سال پیش در آنجا کشت می شدند.

اما اکنون آنها همچنین در سایر مناطق آب و هوایی نیمه گرمسیری و گرمسیری – در اسرائیل، اسپانیا و یونان، استرالیا، آمریکای جنوبی و همچنین فلوریدا و کالیفرنیا احساس راحتی می کنند.

بزرگترین تولیدکنندگان خرما حاجی آباد، مصر، ایران و عربستان سعودی هستند؛ با این حال، بیشترین مناطق رشد در تونس، الجزایر و مراکش است.

خرما

نخل های آفتاب دوست که در باغ های نخل نزدیک واحه ها کشت می شوند، اولین میوه ها را پس از بیش از ده سال تولید می کنند.

از سوی دیگر، آنها برای مدتی طولانی با ذخیره آب بالا بهره وری باقی می مانند، خرما را می توان از یک درخت برای حدود 100 سال – تا 100 کیلوگرم در هر نخل هر دو سال یکبار برداشت کرد.

از اکتبر تا ژانویه می توانید خرمای تازه را در فروشگاه ها تهیه کنید.

برای انجام این کار، آنها را با شوک منجمد می کنند و فقط اندکی قبل از فروش در معامله هدف ذوب می شوند.

خرمای خشک را در تمام طول سال می توانید پیدا کنید، این خرماها بسیار شیرین تر از خرماهای تازه هستند، زیرا با خشک شدن مقدار شکر آن افزایش می یابد.

کارشناسان تا 1500 گونه از میوه های عجیب و غریب را می شمارند؛ آنها از نظر شکل، رنگ و طعم متفاوت هستند.

محبوب ترین خرمای مدجول است که به نام خرمای شاه نیز شناخته می شود. معمولاً بزرگتر از انواع دیگر است و با گوشت آبدار و بسیار نرمش امتیاز می گیرد.

خبره ها دوست دارند طعم شیرین خود را با کارامل یا عسل مقایسه کنند.

اما خرمای آرد آلود دگلت نور نیز شیرینی خوب خود را به ما القا می کند.