برنج برای هزاران سال کشت شده و غذای اصلی نیمی از بشریت.
برنج در آسیا مانند نان در اروپا است، هیچ چیز بدون آن کار نمی کند!
هر دو اهمیت بسیار بیشتری نسبت به غذای ساده دارند.
نان مانند برنج نماد سختی های زندگی روی زمین است.
امروزه برنج لنجان درجه یک تقریباً در هر قاره ای کشت می شود.
آنها حاوی انرژی هستند که به انسان و حیوانات نشاط می بخشد.
برنج یک پیشنهاد است، به عنوان مثال در جشنواره هندو Odalan در بالی.
7000 سال تاریخ برنج منشاء برنج چین است و از دلتای رودخانه یانگ تسه می آید.
داستان موفقیت غیرقابل توقف و جهانی بلوگرس 7000 سال پیش در آنجا آغاز شد.
در آن زمان برای اولین بار امکان کشت گیاه برنج وجود داشت.
مهمترین مناطق کشت با بیش از 90 درصد کل تولید جهانی در آسیا است.
چین به تنهایی سالانه حدود 145 میلیون تن برنج تولید می کند.
با این حال، برنج راه درازی را برای چنین برداشت های ماموت طی کرده بود.
تنها 3000 سال پس از کشف آن به آرامی در مناطق باتلاقی جنوب چین به سمت شمال گسترش یافت.
در آن زمان، قبایل مهاجر هنر کشت برنج را به مناطقی که امروزه تایلند، برمه، کامبوج، ویتنام و مالزی نامیده می شوند، آوردند.
فقط حدود 300 سال قبل از میلاد. دانش کشت برنج به سمت غرب گسترش یافت.
برنج از طریق ایران و ایران و عراق امروزی به مصر رسید. برنج به اروپا خیلی زمان برد.
تا زمان اسکندر مقدونی از مصر به یونان، اسپارت و روم وارد نمی شد.
سرانجام، در پایان قرن نهم، مورها دانش مربوط به کشت برنج را در اسپانیا و پرتغال گسترش دادند.
کشف دنیای جدید توسط کلمب در سال 1492 راه را برای هراس به آمریکا هموار کرد.
از آمریکای جنوبی، دانه برنج 200 سال دیگر به آمریکای شمالی رسید تا اینکه سرانجام در آغاز قرن بیستم، مقادیر قابل توجهی برنج نیز برای اولین بار در کالیفرنیا برداشت شد.