می توانید لیموی خشک را به چای اضافه کنید و فقط آن را با همان چای بجوید و بشویید.
علاوه بر این که معلوم شد این خوراکی بسیار خوشمزه و سالم است، برای نگهداری راحت است و اگر خیلی سریع آن را به درستی نگهداری کنید خراب می شود.
اگر فکر می کنید لیمو عمانی اسلایس خواص مفید خود را از دست داده است اشتباه می کنید،حتی با عملیات حرارتی، محتوای نسبتاً بالایی از ویتامینهایی مانند C، E، A، PP و همچنین برخی از ویتامینهای B را حفظ میکند.
بنابراین، اگر تصمیم دارید یک لیمو را برای زمستان غوطهور کنید، نه تنها قفسه آن را افزایش میدهید.
زندگی و آن را خوشمزه تر کنید، اما و در فصل سرد یک منبع آماده از ویتامین ها را برای خود فراهم کنید، این مزیت اصلی آن است.
در مورد آسیب، لیمو خشک شده تنها در صورت حساسیت به مرکبات یا دیابت می تواند باعث شود.
پرتقال، نارنگی و بسیاری از مرکبات دیگر اغلب به این روش خشک می شوند. محتوای کالری چنین خوراکی کم است و می توانید غذاهای مختلفی را از آن طبخ کنید.
به عنوان مثال، لیمو خشک شده برای تزئین کیک یا کیک، تهیه کرم برای پر کردن یا پختن و همچنین برای سالاد شیرین استفاده می شود.
همچنین دستور العمل ساده و دقیق ما با یک عکس که به شما می گوید چگونه خودتان لیمو را خشک کنید.
ابتدا مقدار لازم لیمو را ذخیره کنید. شما می توانید فقط یک عدد برای تهیه یک دسته آزمایشی بخرید و اگر نتیجه را دوست ندارید، نگران خراب شدن بقیه لیموها نباشید.
مرکبات را بشویید، سپس آنها را به اندازه کافی بزرگ برش دهید. استخوان ها را باید فوراً جدا کنید تا بعداً روی دندان ها له نشوند
برش هایی از لیمو به ضخامت حدود 5-7 میلی متر درست کنید تا وقتی خشک شدند خیلی خشک نشوند.
لیموی خلال شده را در یک ماهیتابه عمیق و روی آن را با شکر بر اساس نسبت 2: 1 بپوشانید. ظرف را با لیمو تکان دهید، درب آن را ببندید و بگذارید چند ساعت در یخچال خیس بخورد تا مرکبات شروع به آبگیری کنند.
بعد از گذشت زمان لازم، لیمو را در داخل فیلینگ بریزید، در ظرفی بگذارید آب آن کشیده شود، در صورت تمایل بعداً استفاده کنید و برش های لیمو را در شربت آب و شکر از قبل آماده شده بریزید.
میوه را حدود پنج دقیقه در شربت بگذارید، سپس مایع را خنک کنید. این عمل را سه بار تکرار کنید و بعد از پخت سوم لیموها را در کاسه خشک کن برقی قرار دهید و لوازم آشپزخانه را روشن کنید و حدود دو دقیقه لیموها را خشک کنید.
در طول فرآیند خشک کردن، رطوبت اضافی تبخیر می شود و تنها موارد ضروری باقی می ماند: یک خمیر مرطوب و یک پوسته نرم.
لیموهای خشک را می توان در ظرفی قرار داد و در یخچال نگهداری کرد، از آن برای تهیه سس و پر کردن استفاده کرد یا به سادگی به چای اضافه کرد.