با استفاده از ژله پوسیدگی دندان های خود را ترمیم کنید!!

ژله یک غذای طبیعی و مفید است و سنتی است که همیشه می خندد، به لطف مالک همه کاره آن، پروتئین خالص فواید زیادی دارد و نقش مهمی در صنایع غذایی تخم مرغ دارد.

ژله را می توان به عنوان ژل استفاده کرد، غلیظ کننده، تثبیت کننده، امولسیون کننده، ایجاد قوام خامه ای. اما این همه نیست: این محصول در بخش های مختلف اقتصادی استفاده می شود و طیف وسیعی از محصولات آن است.

ژله به ویژه در زمینه داروسازی و در صنعت عکاسی ضروری است.

ژله یک پروتئین خالص و طبیعی است که از مواد اولیه حیوانی حاوی کلاژن به دست می آید.

با 84 تا 90 درصد پروتئین و 2 درصد نمک معدنی تشکیل شده و بقیه با آب کمپوست شده است.

ژله به عنوان مواد غذایی طبقه بندی می شود و با علامت اختصاری E- افزودنی نیست، در کیفیت مواد غذایی طبیعی،  ژلهحاوی مواد نگهدارنده یا افزودنی نیست، عاری از علف، کلسترول و کمپوست اسید اوریک است.

ژله

هیچ پروتئینی نمی تواند زندگی انسان باشد، در طول دوره طولانی، متابولیسم انسان در درجه ای از جایگزینی عناصر غذایی مانند کربوهیدرات ها است.

پروتئین، ارتباط، برای بدن انسان ضروری است، جالب است بدانید بدن انسان نیز مانند سایر پستانداران از حدود 30 درصد کلاژن به استثنای آب و خون تشکیل شده است.

ژله کلاژن و پوست خالص است اگر با بهترین حالت برای بدن انسان سازگار شود، رایج ترین کاربرد ژلهژلهبرای مصارف خوراکی است، پست دوم مصارف دارویی، عکاسی و فنی است.

این شامل توانایی ژل کردن، افزودن، تثبیت، تشکیل شیوما یا جذب مولکول های آب است.

علاوه بر این، ژله100٪ طبیعی است و فاقد کلسترول، پورین و چربی است.

این شامل هیچ لیستی از سوابق آلرژی زا است که در مقررات رسمی ارائه شده است.

دلیل دیگری برای این امر یک ماده طبیعی قطعی است.