اینها بهترین دانه هایی هستند که می توانید به صبحانه سالم خود اضافه کنید. کنجد صبحانه در حالت ایده آل، باید 30 درصد از کل کالری روزانه را تامین کند و باید از میوه ها، محصولات لبنی، تخم مرغ و دانه هایی که سرشار از چربی های گیاهی هستند تشکیل شود.
“کنجد باز کن!” جمله ای است که همه می دانند. خیلی ها به یاد نمی آورند که این رمز عبور است که به غاری منتهی می شود که علی بابا و چهل پیروانش غارت را از حملات خود حفظ کردند.
این یکی از جذاب ترین قسمت های هزار و یک شب است که نسخه های سینمایی آن وجود دارد. زبان شناسان با اوقات فراغت می گویند که منشأ جمله می تواند به راحتی باز شدن دانه کنجد، فقط با لمس آن، مرتبط باشد.
مترجمان بازیگوش مانند ژسوس سالوادور گارسیا کوئلار مکزیکی از شخصی که ترجمه را از فارسی اصلی انجام داده است به دلیل انتخاب نکردن «بگشا، کنجد!» که میتوانست گزینه کاملا معتبر دیگری باشد، اما شاید کمتر جدی باشد، تشکر میکنند.
کنجد یا کنجد (Sesamum indicum) گیاهی است که به طور طبیعی در آفریقا و شبه قاره هند می روید.
اسپانیایی ها آن را به آمریکا بردند و امروز یک سوم دانه های مصرف شده در ایالات متحده توسط معروف ترین زنجیره همبرگر (همبرگر با M زرد) خریداری می شود تا تقریباً نامحسوس روی نان های الاستیک آنها بپاشند.
دانههای کنجد حاوی مقدار زیادی پروتئین و ویتامینهای گروه A، B، D، E و K است. اولین تماسی که بسیاری از اروپاییها با کنجد داشتند مطمئناً همین بود. چند دانه ریز، تقریبا نامحسوس، که تزئینی تر از نان های ارگانولپتیک و تاج دار به نظر می رسید.
خیلی وقت پیش بود، امروزه کنجد تقریباً هر روز در غذای ما وجود دارد، حتی اگر آن را ندانیم.
زیرا رازی که هوموس – پیش غذای همه جا حاضر و همیشه موفق – را خوش طعم، خشن و با طعمی دائمی می کند، در سهم تاهینی است، خمیری که از خرد کردن دانه های کنجد به دست می آید. اصولاً دو نوع کنجد وجود دارد: سیاه و سفید.